Camping Hof Van Kolham

Camping Hof Van Kolham

Je bekijkt nu Camping Hof Van Kolham

De leukste camping van Groningen, camping Hof Van Kolham.

Een prachtige kampeerplek in de natuur, de gezellige minicamping Hof van Kolham in Groningen is een mooie plek om te overnachten. De camping grenst aan natuurgebied ‘t Roegwold, ligt aan de NAP-fietsroute LF9 en aan het uitgebreide fietsroutenetwerk en wandelknooppuntroutes van Groningen. Ook organiseert de camping leuke activiteiten, denk aan kinderfeestjes, bedrijf- of teambuildingdag, sportdagen, activiteiten en ook zijn er arrangementen beschikbaar. Ook benieuwd naar Camping Hof Van Kolham? Bekijk de website of lees verder.

Bekijk hier de website.

Een nachtrust in de natuur.

De Camping Hof van Kolham is een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier geniet je van ruime kampeerplaatsen, natuurplekken, trekkerscaravans en ook zijn er safaritenten beschikbaar. De plaatsen zijn omringd door groene weelde, waardoor je een ontspannen en privévakantie beleeft. Of u nu kiest voor een kampeerplaats met stroomvoorziening of liever back-to-basic, zonder een stroomvoorziening op onze natuurplekken, de keuze is aan uw.

Naast het reguliere kampeerseizoen, is de camping ook perfect voor een weekendje weg met verenigingen, vrienden of familie. Bij Camping Hof van Kolham staat het genieten van rust en ruimte centraal, zowel tijdens het kampeerleven als bij het deelnemen aan leuke activiteiten.

Camping Hof van Kolham

Op Camping Hof van Kolham is een goed verzorgd sanitair gebouw met toiletten, douches en afwasgelegenheid. Ook is er een gezellige horecagelegenheid met terras voor een hapje en een drankje, gratis Wifi, Kanoverhuur, stortplaats voor jouw chemisch toilet en fietsverhuur via lokaal bedrijf die je fiets op de camping brengt en weer ophaalt.

Volop activiteiten om van te genieten.

Op de Camping zijn leuke activiteiten (vanaf 10 personen), voor het organiseren van een gezellige dag met vrienden of familie, een teambuildingdag, kinderfeestje of sportdag ben je bij de Camping. Het programma word in overleg gemaakt. Voor de sportdag heeft de camping diverse mogelijkheden op zowel de camping hun eigen buitensportterrein als op locatie, dit is de ideale manier om elkaar op een andere manier elkaar op een andere manier te ontdekken of om elkaar te leren kennen.

Speciaal voor groepen vanaf 20 personen biedt de camping programma’s op maat aan, waarbij iedereen volop kan genieten van een avontuurlijke ervaring. Naast deze activiteiten hebben we nog veel meer te bieden, zoals binnen-spelarrangementen, pub quizzen, muziekoptredens met open podium en uitgebreide horecamogelijkheden.

De camping organiseert ook bedrijf- of teambuildingsdag. Ook is er de mogelijkheid voor een volledig verzorgde vergadermogelijkheden met koffie/thee, lunch en BBQ/Buffet.

Activiteiten Camping hof van kolham

Ontdek de prachtige omgeving.

Even van de camping af? Achter de camping ligt het prachtige natuurgebied ‘t Roegwold, een heel mooi en verrassend gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen, voor het wandelen en fietsen kun je ook je eigen route samenstellen aan de hand van knooppunten. Het Pronkjewailpad is ook zeker een echt aanrader, het pad komt langs de mooiste plekjes in Groningen! Met de Noordroute komt u langs kleurrijke akkers, historische kerken, gezellige dorpjes en mooie Wadden leidt. Ook is landgoed Freaylemaborg is ook zeker een bezoek waard!

Op minder dan een half uur rijden ben je al in het hart van Groningen, door de ANWB is DoeZoo het leukste uitje van Groningen 2022. In het midden van Groningen is een verrassend waterrijk gebied met verschillende wateractiviteiten om te recreëren.

Midden-Groningen is een verrassend waterrijk gebied met verschillende wateractiviteiten om te recreëren. Bij het Zuidlaardermeer kun je zwemmen, zeilen/varen, kanoën, windsurfen en te vissen, waterliefhebbers zullen het hier dus zeker naar hun zin hebben. Op de camping zelf verhuren ze kano’s waarmee je een tocht kunt maken door ‘t Roegwold en het Schildmeer. Vanaf het water ontdek je de natuur van een hele andere kant.

Geef een reactie