Camping Waddenzee

Camping Waddenzee

Je bekijkt nu Camping Waddenzee

Kamperen aan de kust bij Camping Waddenzee

Sinds eind jaren ’50 runt de Familie Tijsen, met veel toewijding en plezier camping Waddenzee. De camping heeft een gemoedelijke sfeer en hebben veel faciliteiten te bieden. Of je nu wilt kamperen, verblijven in een chalet of gewoon een hapje wilt komen eten in Café restaurant Waddenzee, de Familie Tijsen kijkt ernaar uit om je te verwelkomen!

Bekijk hier de website.

Er even tussenuit.

Wilt u er tussenuit met uw gezin, vrienden of samen? Dan zijn er bij camping Waddenzee in Noord-Holland genoeg opties. Zo is er de mogelijkheid een accommodatie te huren, een kampeerplaats te boeken en zijn er Jaar- en seizoen plaatsen beschikbaar.

Voor kampeerliefhebbers is dit de ideale plek! Het is een echte aanrader om in deze bijzonder mooie omgeving te overnachten. Zo zijn er verschillende kampeerplaatsen beschikbaar, denk aan kampeerplaatsen met meer ruimte, plus kampeerplaatsen voor een beetje extra tijdens te vakantie of gewoon standaard kampeerplaatsen.

Ook kunt u op camping Waddenzee een vakantiehuis huren. Zo heb je verschillende huizen van twee tot zes personen. Kijk op de website van camping Waddenzee voor meer informatie over de accommodaties en boek direct uw vakantie.

Glamping Lodge
Glamping Lodge

Ook zijn er zoals al eerder benoemd jaar- of seizoen plaatsen beschikbaar, wanneer u een eigen chalet of stacaravan hebt biedt Camping Waddenzee een aantal plaatsen beschikbaar waarop u deze kunt plaatsen. Wanneer uw niet in het bezit bent van uw eigen chalet of stacaravan, heeft de camping regelmatig een aantal occasions in de verkoop.

Een vakantie voor jong en oud.

Voor camping Waddenzee staat gezelligheid en comfort centraal. Voor de kinderen is op de camping ontzettend veel te beleven zo hebben ze speeltuinen, kun je een potje panna in de panna-court spelen, relaxen in het jeugdhonk, mee rijden met kees op de golfkar, zijn er activiteiten voor de kleine vakantiegangers en is er een zomerprogramma. Het seizoen openen ze elk jaar met paaseieren zoeken, met een prijsuitreiking.

Speeltuin Camping Waddenzee
Speeltuin Camping Waddenzee

Op de camping is ook Café restaurant Waddenzee, je kunt er lunchen, dineren, zin in een lekkere snack of komt u gezellig een drankje doen? Bij het café kunt u ook terecht voor een gezellige bingo en disco naast het heerlijke eten en drinken. Bij het café kunt u ook bijvoorbeeld een jubileum of een verjaardag vieren, voor meer informatie over alle arrangementen en mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website.

Bekijk hier de website van café Waddenzee.

Het ultieme vakantiegevoel is te beleven op de camping, even helemaal back to basic! Door de nodige comfort te geven tijdens uw kampeervakantie, kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op het park, ook is er een wasserette aanwezig.

(Zon), zee en strand

Binnen no-time bent u op het Lutjesstrand en kunt u genieten van de zee. Ook op 700 meter van de camping ligt het surfstrand, hier zou uw surflessen kunnen nemen of een surfplank kunnen huren. Ook zijn er meer watersport activiteiten beschikbaar, denk aan windsurfen, suppen, kanoën en varen.

Ook bent u binnen enkele minuten rijden aan de Noordzeekust, zo kunt u bijvoorbeeld in Callantsoog genieten van een heerlijke stranddag.

Omgeving

Wat u ook zoekt, u vindt het bij ons in de omgeving! Kunt u niet wachten om een aantal dagjes uit op de planning te zetten? Zo is er een prachtige natuuromgeving om te wandelen en fietsen, kunt u de cultuur verkennen, zijn er leuke uitstapjes met kinderen, kun je de gezellige dorpen en steden verkennen, is er een fietsverhuur en kun je naar het grootste getijdengebied en aaneengesloten natuurgebied ter wereld. Bekijk op de website van camping Waddenzee voor inspiratie.

Geef een reactie